Bejelentkezés a rokonkereso rendszerébe

E-mail cím:

Jelszó:

 Adatok megjegyzése   

 

Webáruház bérlés

Talán ön is észrevette, hogy a városok bevásárloközpontjaiban található üzletek közül az utobbi években több is lehúzta a rolót. Ez talán nem is meglepo, ismerve a jelen gazdasági viszonyokat. 30-50%-kal kevesebb butik, üzlet van. Az üzlet bérlés csökkent.

Ennyivel kevesebb termék fogyna? De mennyire, hogy nem!

Van egy hely ahol a kereskedelem mindent meghazudtolva folyamatosan no igen, az internetes piactéren. Vajon a bezárt vállalkozások, vagy a küszködo boltok kihasználták ezt lehetoséget. Valószínuleg nem, vagy rosszul.

Vajon miért nem használják ki?

Nem bíznak benne? Ugyan, kérem, a fejlodés nem bizalom kérdése, hanem kötelezo momentum egy vállalkozás életében!
Nincs rá fedezet?
Itt a webáruház bérlés lehetosége; kezdeti költség nélkül, már havi pár ezer forintból meg lehet úszni. Rengeteg jo megoldást kínálnak az interneten itt: webáruház bérlés. Havi 3500Ft-ból már fenntarthat egy webáruházat a neten, ahol valoszínuleg többen járnak mint, bármelyik üzletközpontban.

Használtruha kereskedoknek most piszkosul megéri webáruházat bérelni.

Az új tendencia szerint az olcsóbb ruhákból egyszerre többet is vásárolnak, így a szállítási díj belefér a kapott értékbe. Ráadásul a webáruház bérléssel nem is kockáztatnak a kereskedok.

A webáruház bérleti díja 3500Ft/hó, csomag is választható hozzá, így egy csomó extrával rendelkezik: okostelefon megjelenés, számlázó program, kupon rendszer, stb.

Kapcsolat   |   Adatkezelési szabályzat   |   Webmulti Webpláza   |  Használati feltételek   |   Webáruház készítés   |   Weboldal készítés