Adatkezelési szabályzat.

A weboldal üzemeltetője Horváth Zsolt, továbbiakban üzemeltető.
A rokonkereso.hu weboldalra regisztrált tagok, továbbiakban felhsználó.

1. Az adatkezelő neve:

Horváth Zsolt

2. Az adatkezelő címe:

8800 Nagykanizsa Varasdi utca 32

3. Elérhetőség:

rokonkereso@rokonkereso.hu

4. Az adatkezelés megnevezése:

Rokonkeresési szolgáltatás végzése

5. Az adatkezelés jogalapja:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása

6. A kezelt adatok köre:

A felhasználók által megadott: vezetéknév, keresztnév, születési ország, születési város, születési év hónap nap és E-mail cím.
Ezen adatokhoz a hozzáférést más felhasználónak engedélyezheti saját döntése alapján. Az E-mail címhez más felhasználó nem fér hozzá.
A regisztrált tagok felmenőik adatait csak az adott felmenője beleegyezésével adhatják meg.

7. Az adatkezelés célja:

A rokonkeresési szolgáltatás végrehajtása.

8. Az adatkezelés időtartama:

Ha a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a szolgáltató a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti.
Az adatkezelés mindaddig fent áll míg a felhasználó a rokonkeresési szolgáltatást igénybe kívánja venni. Ha már nem kívánja igénybe venni akkor a falhasználó az összes megadott adatát, saját döntése alapján, a rokonkereso.hu weboldalon azonnal törölheti.

9. A személyes adatok törlése:

A falhasználó az összes megadott adatát, saját döntése alapján, a rokonkereso.hu weboldalon azonnal törölheti.
Ha a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a szolgáltató a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti.

10. Az adatkezelési szabályzat módosítása:

A rokonkereso.hu fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó az adatkezelési szabályzat módosításának hatálybalépését követően a rokonkeresési szolgáltatás használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

11. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

 Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az rokonkereso@rokonkereso.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését.

 

Kapcsolat   |   Adatkezelési szabályzat   |   Webmulti Webpláza   |  Használati feltételek   |   Webáruház készítés   |   Weboldal készítés